Czas pierogów w Valdim





 

 

 

 

MENU DO 22 LIPCA

* Pierogi z kurczakiem i mozzarellą podane z włoskimi pomidorami pelati; 7 szt. – 27,00 zł

* Pierogi włoskie (z mięsem wołowym i sosem bolońskim) podawane z sosem gorgonzola
i cukinią; 7 szt. - 29,00 zł

* Pierogi ukraińskie (ser, ziemniaki, boczek) serwowane z skwarkami i śmietaną;
7 szt. – 23,00 zł

* Pierogi z leśnymi jagodami z dodatkiem śmietany i borówek; 7 szt. – 23,00 zł

* Pierogi z malinami i serem na musie malinowym;  7 szt. – 23,00 zł

 * Smażone pierogi z jabłkami podane z musem z pieczonego jabłka i gałką lodów waniliowych; 3 szt. – 15,00 zł


Na letnie dni polecamy:
- Lemoniadę porzeczkowo-agrestową; 13,00 zł
- Redd’s Bianco (o smaku prosecco) podany z lodem i malinami; 8,00 zł
- Drink orzeźwiający Hugo (na bazie białego wina o smaku czarnego bzu i mięty); 12,00 zł/150 ml

 

Powrót do strony głównej Do góry