Czerwcowe menu sezonowe do 20 czerwca!

 

 

 

 

 

 

 

 

MENU 
DO 20 CZERWCA



* Marynowany łosoś
sałatka z mango, awokado i czerwonej papryki; 29,00 zł

* Wykwintny krem z kalafiora
brązowy ryż/ kalafior/ romanesco/ olej lniany; 14,00 zł

* Pieczona gicz jagnięca 
chutney rabarbarowy/ puree lubczykowe/ młoda marchewka; 62,00 zł

* Rabarbarowy krem Brulee; 14,00 zł

 Na gorące dni polecamy:
* Lemoniadę rabarbarową - 13,00 zł
* Redd’s Bianco podany z lodem i truskawkami -7,00 zł
* Drinki orzeźwiające 150 ml - 12,00 zł
- Hugo (na bazie białego wina o smaku 
czarnego bzu i mięty) 
- Canei Frizzante o smaku brzoskwiniowym

 

Powrót do strony głównej Do góry