Kolejna wkładka sezonowa

 

 

 

 

 

 

 

 

MENU DO 31 SIERPNIA

 

* Carpaccio z marynowanej wołowiny serwowane z dodatkiem oryginalnej oliwy z oliwek, kaparów i tartego parmezanu; 29,00 zł

* Krem z pieczonych pomidorów z serem mozzarella i bazylią; 15,00 zł

* Saltimbocca cielęca z szałwią podana ze szpinakowymi gnocchi i miksem świeżych sałat
z malinowym vinaigrette; 57,00 zł

* Pappardelle z wędzonym łososiem, serkiem ricotta i świeżym szpinakiem; 32,00 zł

* Oryginalne włoskie tiramisu z serkiem mascarpone i bezikami; 16,00 zł

* Tarta cytrynowa z włoską bezą; 15,00 zł

** Do każdego zestawu: 20 ml cytrynówki i czekadełko

** Polecamy także doskonałe wina włoskie


NOWOŚĆ:

* Piwo Captain Jack (o smaku rumowo – korzennym z nutą cytrusów)

 

Powrót do strony głównej Do góry