Kolejna wkładka sezonowa

 

 

 

 

 

 

 

 

MENU DO 31 PAŹDZIERNIKA

 

-> Leśna delicja - smażone, świeże borowiki/śmietana/szpinak/bagietka; 25,00 zł
-> Krem z topinamburu- jarmuż/ orzech włoski; 14,00 zł
-> Filet z indyka nadziewany polską kaszą i boczkiem we włoskiej kapuście: sos demi – glace/ziemniaki puree z gałką muszkatołową/marchewka glazurowana; 38,00 zł


* Coś słodkiego:
** Lody różane - konfitura z płatków kwiatowych/mus z białej czekolady; 18,00 zł
** Chrupiące racuszki z jabłka i dyni - konfitura z dyni i pomarańczy; 17,00 zł


Polecamy także:
- Wino grzane z goździkami i pomarańczą - 12,00 zł
- Herbatę Bora – Bora (jabłka, papaia, czarny bez, maliny, truskawki, hibiskus,porzeczki, kwiaty bławatka i słonecznika) - 11,00 zł

 

Powrót do strony głównej Do góry