Menu sezonowe do 6 lipca!

 

 

 

 

 

 

 

 

MENU
DO 6 LIPCA

 

- Kalmary w chrupiącej panierce
kalmary/salsa/roladka z cukinii z mozzarellą; 29,00 zł

- Chłodnik z botwinki
botwinka/ogórek/rzodkiewka/koperek/jajko w koszulce; 14,00 zł

- Sznycel cielęcy na grzance
Udziec cielęcy szarpany/grzanka/borowiki/jajko szadzone/młoda kapusta zasmażana z koperkiem/fasolka szparagowa w plastrach boczku; 47,00 zł

- Deser malinowy z białą czekoladą i delikatną bezą; 15,00 zł

Na gorące dni polecamy:
* Lemoniada porzeczkowo-agrestowa; 13,00 zł
* Redd’s Bianco (o smaku Prosecco) podany z lodem i malinami; 8,00 zł

 Drinki orzeźwiające
* Hugo (na bazie białego wina o smaku czarnego bzu i mięty)
* Canei Frizzante o smaku brzoskwiniowym
150 ml - 12,00 zł
0.75l / butelka – 35,00 zł

 

Powrót do strony głównej Do góry