JESIENNE MENU VOL. 2

Przystawka

Pieczony rostbef wołowy
miks sałat/ marynowane kurki/ sos vinaigrette/ bagietka
cena: 24,00 zł

Zupa
Cebulowa na białym winie
grzanki/ tarty parmezan
cena: 14,00 zł

Danie główne
Polędwiczka wieprzowa sous – vide w plastrach boczku
puree dyniowo – ziemniaczane/ sos demi – glace / surówka z białej kapusty
cena: 45,00 zł

Desery
Tarta cytrynowa z włoską bezą
gałka lodów waniliowych/ sos cytrynowy/ różyczka bitej śmietany
cena: 15,00 zł

Sernik pieczony z suszonymi śliwkami i mleczkiem kokosowym
spód z solonych krakersów i orzechów
cena: 14,00 zł

Nowość
Piwo tyskie palone, lane
0.5 l – 9,50 zł
0.33 l – 7,50 zł
Deska piw lanych 3 x 0.25l : pszeniczne, palone i tyskie klasyczne
0.75 l – 12,00 zł
Serwis internetowy valdiclassic.pl nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem zawartych w plikach cookies. Polityka Prywatności