Rozpiska garmażeryjna 21 - 25 kwietnia

 WTOREK 
- krokiety
- gołąbki
- barszcz
- karczek szpikowany czosnkiem
- uda z kurczaka
- bigos
- zupa koperkowa z pulpecikami mięsnymi
- galert
- sałatka kuskus - łazanki
- mix sałat + vinaigrette
- szpinak w sosie śmietanowym z serem feta

ŚRODA
- schab w majeranku z sosem cebulowo-grzybowym
- kulki śledziowe
- śledzie opiekane
- rolmopsy
- żur z białą kiełbasą i ziemniakami
- lazania
- pierogi
- buraczki z jabłkiem
- sałatka z czerwonej cebuli
- twarożek z oliwkami i suszonym pomidorem
- szpinak w sosie śmietanowym z serem feta

CZWARTEK
- naleśniki z serem
- naleśniki z szpinakiem
- krupnik
- żeberka pieczone
- karminadle
- panczkraut
- flaczki
- pasta jajeczna
- pasta jajeczna z porem
- pasta z makreli
- sałatka gyros
- surówka z kapusty pekińskiej
- sałatka z brokułami
- krajanka śledziowa
- śledź w śmietanie
- szałot
- sałatka jarzynowa
- sałatka z szynką, ogórkiem, jajkiem i pietruszką
- kotlety z kurczaka
- szpinak w sosie śmietanowym z serem feta

PIĄTEK
- surówka z kiszonej kapusty
- ryba w sosie z kiszonych ogórków
- twarożek
- zupa jarzynowa
- devolay

SOBOTA
- pieczone rolady
- kluski
- czerwona kapusta
- zasmażana kapusta
- kapuśniak

🥖 PIECZYWO:
- chleb na kapuście: codziennie od poniedziałku do soboty
- chleb żytni ze słonecznikiem: poniedziałek, czwartek, piątek i sobota
- chleb firmowy z suszonym pomidorem: wtorek
- chleb probody: środa
Serwis internetowy valdiclassic.pl nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem zawartych w plikach cookies. Polityka Prywatności