Do 15 marca zapraszamy na autorskie menu naszego kucharza — Łukasza:

Przystawka
Śledź holenderski
kapusta kiszona/ jabłko / musztarda / pumpernikiel
cena: 15,00 zł

Zupa
Kalafiorowa z palonym masłem
ziemniaki / włoszczyzna / koperek
cena: 15,00 zł

Danie główne
Filet z pstrąga
kuskus / oliwa / pomidory / koper włoski /
cena: 52,00 zł

Posset cytrynowy (kremowy i orzeźwiający)

śmietana / maliny / pistacje cena: 16,00 zł

Napoje:
- Grzaniec galicyjski z pomarańczą i goździkami
cena: 14,00 zł

- Herbata rozgrzewająca 
hibiskus /imbir/ miód/ pomarańcza/ cytryna/ goździki
cena: 14,00 zł
Serwis internetowy valdiclassic.pl nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem zawartych w plikach cookies. Polityka Prywatności