GĘSINA 7-17 LISTOPADA

Bulion z sakiewkami nadziewanymi serem i gruszką
gęsie żołądki / włoszczyzna

cena: 24,00 zł
***
 Pierś z gęsi confit z gruszką macerowaną w czerwonym winie
kluski mieszane / czerwona kapusta z jabłkiem i żurawiną

cena: 95,00 zł
***
Pieczone udko z gęsi  z pierogami nadziewanymi kaszą 
włoska kapusta duszona w śmietanie z boczkiem i kminkiem

cena: 95,00 zł
***
Sernik pieczony z dynią, prażoną pomarańczą i bezą
z dodatkiem konfitury dyniowej pachnącą j goździkami i cynamonem

cena: 25,00 zł
***
Szarlotka inaczej
starte jabłka skropione calvadosem z ciepłą kruszonką i gałką lodów
cena: 19,00 zł
***
Lody czekoladowo – bakaliowe na gorącym sosie śliwkowo – rumowym 
cena: 32,00 zł

Do dań polecamy:
- Polskie wino świętomarcińskie, białe, wytrawne z winnicy Turnau
- Jägermeister
- Wino grzane
- Zimową herbatę na bazie hibiskusa z imbirem i owocami 
Serwis internetowy valdiclassic.pl nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem zawartych w plikach cookies. Polityka Prywatności